Mostrar tots

Cuinar és cosa de Màgia

Les receptes de la Merlina i l'Igor

Daniela Drescher

Llibre nou

13,50

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788493933999 Categories: , ,

A partir de 3 anys

Els llibres de Daniela Drescher s’inspiren en la naturalesa i les seves imatges estan plenes de delicades flors, arbres, fruites i animals. Els seus llibres introdueixen els nens a la natura com un món diversament poblat, ple d’ocells, animals i plantes.

Cuinar amb els més petits de la casa és un veritable plaer, tant per a ells com per als pares, oncles o avis. Triar la recepta, reunir els ingredients i tot el material que necessitaran, és una cosa que pot canviar la concepció dels nens sobre els aliments i el menjar.

 

Merlina i el seu dragonet domèstic, Igor, cuinen i fornegen amb passió i bon humor la sopa de carbassa, la pizza de polenta, floretes escampades en mantega, amanida de verdures, pastís de gerds, puré de poma, ametlles dolces i moltes més coses. I ens ensenyen com fer-ho, pas a pas.

Subtítol Les receptes de la Merlina i l'Igor
Autor Daniela Drescher
Editorial Ing Edicions
Idioma Català
ISBN 9788493933999
Pes 0,310 kg
Dimensions 23,50 × 21,50 × 0,50 cm
Cuinar és cosa de Màgia
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat