Mostrar tots

Cultivant la vida

365 dies a l'hort que ho canviaran tot

Marc Casabosch

Llibre nou

22,90

En estoc (disponibilitat immediata)

Cultivant la vida és molt més que una guia pràctica per cultivar amb èxit el teu hort ecològic al balcó de casa, al camp, al pati de l’escola o al terrat del teu edifici. Tens entre mans un viatge inspirador a través de l’hort al llarg de l’any, apassionant i motivador tant si cultives com si el que busques és apropar-te a un consum més responsable, tant si desitges experimentar la satisfacció d’assaborir els teus propis tomàquets o bé ser la llavor d’un món millor.

Aquest llibre no ha arribat a les teves mans per casualitat. Cuidar-te i cuidar el planeta a través del que menges és una de les experiències més sensuals i gratificants, a més de necessària, perquè res no canviarà si no reprenem una relació honesta amb els aliments que ens fiquem a la boca. Desperta’t i estima’t! Embrutem-nos les mans i passem a l’acció!

Les reflexions de l’autor et conviden a descobrir tot allò que pot ensenyar- nos un petit jardí més enllà del que veuen els nostres ulls. L’estructura del llibre flueix i va es va succeint de gener a desembre entre precioses fotografies, amb més de setanta plantes classificades segons la seva temporada, calendaris de cultiu per zones, consells pràctics i un consultori amb les preguntes més freqüents que en Marc ha respost als seus seguidors durant els darrers anys.

Subtítol 365 dies a l'hort que ho canviaran tot
AutorMarc Casabosch
Editorial Arallibres
Idioma Català
ISBN 9788416915637
Número de pàgines 256 pàgines
Any de la primera edició 2018
Pes 0920 kg
Dimensions 24 × 17 × 2 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.