Mostrar tots

De l’arrossar a la taula

Terres de l'Ebre

Varis autors

Llibre nou

18,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788492811816 Categories: , , Etiquetes:

L’arròs és el principal protagonista de la cultura gastronòmica de Terres de l’Ebre –Montsià, Baix Ebre, Ribera d’Ebre i Terra Alta. Per elaborar el llibre hem entrevistat moltes persones del territori que ens han explicat les receptes i les seves vivències. Hem inclòs en cada recepta un petit extracte de la persona informant on ens parla del què li evoca el plat, dels seus records en relació amb aquest menjar, de qui el va aprendre, etc.

Amb aquest receptari, no només es pretén mostrar la cuina de l’arròs ebrenca sinó també una forma de vida, unes tradicions, uns productes autòctons, una forma de menjar i de gaudir del que es cuina, que ens ajuden a conèixer aquesta cultura gastronòmica popular.

Les 83 receptes s’han classificat segons la tipologia dels seus ingredients. Així, trobarem arrossos de salaons, de l’horta i el corral, de bosc i caça, de mar i muntanya i de peix i closca. A més a més, hem inclòs un apartat dedicat a altres menges, que fa referència a plats ben heterogenis, on l’arròs hi és present en major o menor mesura i, finalment, un petit apartat per als més llépols.

espai31

Subtítol Terres de l'Ebre
Autor Varis autors
Editorial Farell Editors
Idioma Català
ISBN 9788492811816
Número de pàgines 160 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 13
Pes 0,325 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

De l’arrossar a la taula
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat