Confitures i melmelades
11 de març de 2021
La cuina dels pastors
11 de març de 2021
Mostrar tots

De l’arrossar a la taula

Terres de l'Ebre

Varis autors - Farell editors

L’arròs és el principal protagonista de la cultura gastronòmica de Terres de l’Ebre –Montsià, Baix Ebre, Ribera d’Ebre i Terra Alta. Per elaborar el llibre hem entrevistat moltes persones del territori que ens han explicat les receptes i les seves vivències. Hem inclòs en cada recepta un petit extracte de la persona informant on ens parla del què li evoca el plat, dels seus records en relació amb aquest menjar, de qui el va aprendre, etc.

Amb aquest receptari, no només es pretén mostrar la cuina de l’arròs ebrenca sinó també una forma de vida, unes tradicions, uns productes autòctons, una forma de menjar i de gaudir del que es cuina, que ens ajuden a conèixer aquesta cultura gastronòmica popular.

Les 83 receptes s’han classificat segons la tipologia dels seus ingredients. Així, trobarem arrossos de salaons, de l’horta i el corral, de bosc i caça, de mar i muntanya i de peix i closca. A més a més, hem inclòs un apartat dedicat a altres menges, que fa referència a plats ben heterogenis, on l’arròs hi és present en major o menor mesura i, finalment, un petit apartat per als més llépols.

18,00

Disponibilitat immediata

AutorVaris autors
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788492811816
Número de pàgines 160 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 13
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.