Mostrar tots

De pastor a pastor

Joan Besalduch Mateu

Llibre nou

19,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788417213923 Categories: , , Etiqueta:

A partir de la lectura intensa de l’extensa obra de John Berger, Joan Besalduch aconsegueix fer dialogar les reflexions del pastor Enric Bono i les de l’escriptor anglès, que va fer una immersió en el món rural, en abandonar el Londres dels anys 60 del segle XX on era un reputat divulgador i crític d’art per a instal·lar-se al petit llogaret de Quincy, a l’Alta Savoia francesa, fins al final de la seua vida el 2017.

De la mateixa manera, Joan Besalduch, fill de Sant Mateu però establert a Badalona i amb una dilatada carrera intel·lectual, torna al seu poble per aprendre la vida de la mà d’Enric Bono.

Una obra ambiciosa però llegidora que rebenta les falses jerarquies entre l’alta cultura i la cultura popular i reivindica la saviesa de la vida als pobles, en un context que apunta un retorn al món rural, i que reflexiona sobre la vida al camp, el despoblament, de com la natura i l’art es barregen, establint un diàleg entre dos pastors: Enric Bono, pastor i amic de l’autor, i l’artista, escriptor i crític d’art John Berger (berger, en francés vol dir ‘pastor’).

Autor Joan Besalduch Mateu
Editorial Edicions96
Idioma Català
ISBN 9788417213923
Nom de la col·lecció L'entorn
Pes 0,500 kg
Dimensions 21 × 15 × 2 cm
De pastor a pastor
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat