Mostrar tots

Del test a la taula

Planta, cultiva i cuina herbes aromàtiques a casa

Burkhard Bohne

Llibre nou

15,50

En estoc (disponibilitat immediata)

Aconsegueix les teves pròpies herbes aromàtiques i culinàries… ni que no tinguis jardí! N’hi ha moltes que es cultiven bé en testos i son fàcils de cuidar. Creixeran ufanoses al teu balcó, terrassa o ampit. Cultiva-les i conrea-les tu mateix per enriquir els teus plats.

— Idees per dissenyar testos i altres recipients: Jardineres per a plantes aromàtiques, jardins verticals, recipients reciclats… Hi ha una gran varietat d’opcions per al balcó i la terrassa.

— La cura de les herbes cultivades en testos: Des de la sembra o plantació fins a la collita. Amb els consells més rellevants entorn a l’hàbitat, el reg, l’adobatge i la protecció a l’hivern.

— Vint-i-conc receptes amb herbes aromàtiques: L’alfàbrega i la farigola figuren entre les clàssiques, però un mateix també pot cultivar la citronel·la, la peril·la o la tulsi.

Subtítol Planta, cultiva i cuina herbes aromàtiques a casa
Autor Burkhard Bohne
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788490347065
Número de pàgines 124 pàgines
Any de la primera edició 2018
Pes 0,250 kg
Dimensions 24 × 17,20 × 1 cm
Del test a la taula
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat