Mostrar tots

Deliciós mar

Receptes i històries de la Mediterrània

Enric Herce

Llibre nou

19,95

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788413562193 Categories: , , Etiquetes:

En aquest llibre, en què el mar és el protagonista, no només hi ha receptes marineres, sinó també històries, experiències i consells culinaris.

La cuina del mar sempre ens ha fascinat per la seva gran riquesa i diversitat. El mar ens ofereix amb generositat un enorme i deliciós rebost en el qual podem triar grans peixos de mar obert, saborosos peixos de roca, saludables peixos blaus, crustacis luxosos de tota mida, una infinitat de mol·luscos i innombrables altres animals i plantes amb els quals podrem elaborar la més variada i suggestiva cuina.

En aquest llibre, el xef Enric Herce, que durant quasi cinquanta anys ha tingut les seves cuines tocant al mar, us proposa una travessia marina en què gaudireu descobrint quins són i com són tots aquests peixos, crustacis, cefalòpodes i altres animalons que habiten el nostre mar i quan és el millor moment per comprar-los i portar-los a la nostra cuina. A més, us ofereix més de cinquanta delicioses receptes perquè les feu a casa amb tota facilitat.

espai31

Subtítol Receptes i històries de la Mediterrània
Autor Enric Herce
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788413562193
Número de pàgines 168 pàgines
Nom de la col·lecció Sensacions
Número de col·lecció 21
Any de la primera edició 2023
Pes 0,450 kg
Dimensions 24 × 17 × 1,50 cm

També et recomanem...

Deliciós mar
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat