Mostrar tots

Des de les golfes

Marc Talavera Roma

Llibre nou

15,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788418530098 Categories: , ,

Quan la ficció permet combinar a la perfecció relat novel·lesc i comunicació científica, en un format totalment innovador i atractiu per als joves lectors.

 

Des de les golfes és l’aventura vital de dues noies, l’Anna i la Bruna, que amb tota la il·lusió i les ganes  de menjar-se el món s’enfronten als reptes i contradiccions de la societat canviant en què vivim. La història obre múltiples finestres a un passat que a poc a poc s’esborra, però que els és crucial per entendre l’avui i construir el demà. I és així, peça a peça, que les protagonistes van completant el trencaclosques d’una realitat polièdrica, fins a assolir una mirada global que els permet decidir. Decidir què volen fer, a què volen contribuir.

Marc Talavera s’estrena com a novel·lista amb una obra que ens parla de les relacions humanes, del quotidià, de la globalització i de l’afany de poder. Alhora el relat ens submergeix, de forma subtil i audaç, en tot allò que ens vincula amb el territori, amb una mirada etnobotànica perfectament incorporada a la trama. Una història apassionada, àgil i optimista que ens posa davant del mirall i ens recorda que la vida és escollir. Una història que ens fa somiar i ens mostra que, malgrat que res és fàcil, pràcticament tot és possible.

Autor Marc Talavera Roma
Editorial Col·lectiu Eixarcolant
Idioma Català
ISBN 9788418530098
Any de la primera edició 2022
Pes 0,380 kg
Dimensions 20 × 14,50 × 2 cm
Des de les golfes
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat