Mostrar tots

Descens de barrancs

Varis autors

Llibre nou

14,40

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788413562490 Categories: , , Etiquetes:

El descens d’engorjats o barranquisme és una especialitat que ressegueix els camins que la natura ha forjat a la roca al llarg dels temps. Parets altives, gorgs d’aigües cristal· lines, tobogans naturals, vegetació, fauna, llum, foscor… atorguen un ventall de contrastos espectaculars.

L’objectiu del llibre és sintetitzar de la manera més senzilla possible els coneixements de tres guies amb anys d’experiència. Amb aquest manual els autors faciliten les tècniques per tenir més control tècnic i autonomia en el desenvolupament de l’activitat, a més d’ampliar la base de coneixements per resoldre situacions al llarg d’un descens.

  • Aquest llibre intenta ser un punt d’inici per fer arribar els coneixements de la millor manera possible, però no pretén substituir les formacions.
  • El llibre es divideix en 5 apartats temàtics: equip i material, tècnica de progressió, usos del material, tàctica i logística i autorescat i emergències.
Autor Varis autors
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788413562490
Número de pàgines 104 pàgines
Nom de la col·lecció Manuals de muntanya
Número de col·lecció 13
Any de la primera edició 2023
Pes 0,100 kg
Dimensions 21 × 14 × 1 cm
Descens de barrancs
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat