Vegana i catalana
25 de febrer de 2021
Gastronomia de camins
25 de febrer de 2021
Mostrar tots

Dolços vegans

Marta Castells

17,00

Disponibilitat immediata

Marta Castells, professora de cuina natural, ha repensat les postres tradicionals i les que no ho són tant per adaptar-les, d’una manera senzilla i imaginativa, a una dieta vegana.

Ens encanta el dolç! Ho sabem nosaltres i ho sap la indústria alimentària, que afegeix sucre blanc (i altres coses!) en molts aliments processats per augmentar-ne les vendes. Però si tornem al dolç genuí, el de les verdures i hortalisses dolces, els cereals integrals, les fruites, el bon cacau, la fruita seca i les llavors, descobrirem un plaer primigeni i saludable.

AutorMarta Castells
Editorial Viena edicions
Idioma Català
ISBN 9788483309872
Número de pàgines 152 pàgines
Nom de la col·lecció Milfulls
Número de col·lecció 26
Any de la primera edició 2018
Pes 0.440 kg
Dimensions 26 × 16 × 1.50 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.