Dolços vegans
Temptacions i delícies
Marta Castells
17,00€
Sense estoc (enviament en uns dies)
Marta Castells, professora de cuina natural, ha repensat les postres tradicionals i les que no ho són tant per adaptar-les, d’una manera senzilla i imaginativa, a una dieta vegana.
Ens encanta el dolç! Ho sabem nosaltres i ho sap la indústria alimentària, que afegeix sucre blanc (i altres coses!) en molts aliments processats per augmentar-ne les vendes. Però si tornem al dolç genuí, el de les verdures i hortalisses dolces, els cereals integrals, les fruites, el bon cacau, la fruita seca i les llavors, descobrirem un plaer primigeni i saludable.
Subtítol | Temptacions i delícies |
---|---|
Autor | Marta Castells |
Editorial | Viena Edicions |
Idioma | Català |
ISBN | 9788483309872 |
Número de pàgines | 152 pàgines |
Nom de la col·lecció | Milfulls |
Número de col·lecció | 26 |
Any de la primera edició | 2018 |
Pes | 0,440 kg |
---|---|
Dimensions | 26 × 16 × 1,50 cm |