Mostrar tots

Dones al marge

Bruixes i altres històries d'estigma i oblit

Ivet Eroles Palacios

Llibre nou

16,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788412305715 Categories: , , Etiqueta:

Dones del món rural, estigmatitzades al llarg de la història, relegades a l’ombra. Unes, perseguides per bruixes; altres, amb un paper singular dins la seva comunitat. Dones sàvies, diferents, rebels: trementinaires, pastores, represaliades a la guerra, lluitadores antifeixistes, defensores de pobles amenaçats pels pantans, padrines, mares que acompanyen els fills en el trànsit de gènere… Catorze protagonistes de l’experiència històrica de l’estigma que avui en dia encara pesa sobre les dones.

En un diàleg entre la prosa poètica i la il·lustració, el llibre s’expressa des dels marges, des d’un món rural que vol unes mans que el cuidin, que treballin en benefici i equilibri dels éssers que l’habiten. Mans que aturin la sagnant despoblació, la desaparició de pràctiques i oficis i l’oblit de la nostra genealogia, que es tradueix en una història buidada. Anar als marges és una acció reivindicativa de cura i estima pel territori i la diversitat que l’habita.

Subtítol Bruixes i altres històries d'estigma i oblit
Autor Ivet Eroles Palacios
Editorial Fonoll Editors
Idioma Català
ISBN 9788412305715
Número de pàgines 169 pàgines
Any de la primera edició 2020
Pes 0,355 kg
Dimensions 24 × 17 × 1 cm
Dones al marge
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat