Mostrar tots

El Bacallà

Receptes, consells i història

Jaume Fàbrega

Llibre nou

16,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417116460 Categories: , , Etiquetes:

Del bacallà se n’ha aprofitat tot. És, sens dubte, el peix més apreciat a la cuina catalana, malgrat que no és un peix autòcton. En aquest llibre hi trobareu un munt de receptes exquisides, molt ben explicades i documentades, pas a pas, dels Països Catalans, al costat de les que ens han proporcionat els portuguesos i els bascos i d’altres països del món on es menja el bacallà. I amb informacions addicionals sobre l’origen i la història de la recepta, variants, etc.

També coneixereu el que cal saber sobre aquest peix salat: on es pesca i com es tracta, com cal escollir-lo, remullar-lo i cuinar-lo. Bullit, a la brasa, fregit, guisat, cru, marinat, hi trobarem receptes per a tots els gustos i ocasions, per tal que els secrets de la seva cuina no se’ns resisteixin.

Aquest llibre no és solament un receptari molt útil, per tenir a la cuina, sinó també un llibre de lectura, amb curiositats i històries, a vegades sorprenents, relacionades amb el món i la cultura del bacallà.

El Bacallà
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat