Mostrar tots

El canal d’Urgell

15 excursions a peu i en BTT

Varis autors

Llibre nou

19,00

En estoc (disponibilitat immediata)

El canal d’Urgell constitueix una de les obres d’enginyeria més importants de l’Europa de la seva època, amb un símbol com el túnel de Montclar, que va ser el túnel més llarg d’Europa durant molts anys, i que han donat lloc a una de les zones agrícoles més importants de la Península.

Aquest llibre pretén donar a conèixer el ric patrimoni natural i cultural i també el patrimoni històric –esglésies, monestirs, castells i infraestructures– al voltant del canal d’Ur­­­gell. Presenta quinze propostes, que es poden fer a peu o en BTT, per conèixer aquest espai únic a la plana de Lleida, a l’entorn de cinc comarques: la Noguera, l’Urgell, el Pla d’Urgell, les Garrigues i el Segrià.

Les obres del canal d’Urgell es van iniciar el 2 de setembre de 1853. El 26 de març de 1862 l’aigua regà per primera vegada la finca de Tarassó. Les quatre sèquies principals es van acabar el 1865. El Canal Auxiliar d’Urgell es va construir el 1929.

Subtítol 15 excursions a peu i en BTT
Autor Varis autors
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788492811342
Número de pàgines 128 pàgines
Nom de la col·lecció Llibres de muntanya
Número de col·lecció 27
Any de la primera edició 2012
Pes 0,300 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

El canal d’Urgell
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat