Mostrar tots

El fabricant de records

Martí Gironell

Llibre nou

20,50

SKU: 9788466429498 Categories: , , Etiquetes:

El doctor Masgrau, director del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge de Girona, rep una visita inesperada que du una capsa de fotografies inèdites i compromeses d’en Valentí Fargnoli. Eren els seus grans secrets.

El fabricant de records és el viatge fascinant i ple de peripècies del fotògraf ambulant Valentí Fargnoli, que en les primeres dècades del segle XX, amb la seva bicicleta, recorre el país retratant la vida des de la costa fins a la muntanya passant pels petits pobles i les grans ciutats. En Fargnoli, a través de les imatges, construeix una memòria personal i col·lectiva de gran valor que estava destinada a desaparèixer. La seva trajectòria brillant el porta, fins i tot, a fotografiar el casament d’Alfons XIII, un fet que li canviarà la vida per sempre.

 

PREMI PRUDENCI BERTRANA

Una història èpica, heroica i delicada feta de records i secrets inoblidables.

Autor Martí Gironell
Editorial Columna
Idioma Català
ISBN 9788466429498
Número de pàgines 296 pàgines
Any de la primera edició 2022
Pes ,5 kg
Dimensions 23,5 × 16 × 3 cm
El fabricant de records
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat