Mostrar tots

El ferrocarril de la rodalia de Barcelona

Des dels orígens fins a la creació de RENFE

Lluis Ubalde

nou

40,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

El servei de Rodalies a Barcelona constitueix un tema de màxima actualitat. Cal incrementar l’oferta de transport i aconseguir que els desplaçaments siguin menys contaminants i més eficients.
Abocats a aquest plantejament, resulta d’interès conèixer l’origen de la xarxa ferroviària que comprèn el servei de Rodalies. Els traçats que avui dia coneixem obeeixen a iniciatives més o menys audaces i a projectes més o menys encertats, subjectes al seu context històric. Enginyers com Ildefons Cerdà, Eduard Maristany o Fernando Reyes contribuïren a millorar la societat del seu temps.
Aquest llibre repassa la història de Rodalies de Barcelona des de l’inici fins a la formació de Renfe (1941) i convida a conèixer el perquè de la majoria dels traçats ferroviaris, l’emplaçament de les estacions i les bondats i les limitacions de les infraestructures heretades del passat que són la base sobre la qual circulen els trens actuals.

Subtítol Des dels orígens fins a la creació de RENFE
Autor Lluis Ubalde
Editorial Efadós
Idioma Català
ISBN 9788417432874
Tipus de llibre nou
Número de pàgines 280 pàgines
Any de la primera edició 2020
Pes 1,710 kg
Dimensions 26 × 22 × 3 cm
El ferrocarril de la rodalia de Barcelona
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat