El fonoll silvestre i marí
Propietats, cuina i remeis
Elisenda Carballido
i Montserrat Enrich20,00€
En estoc (disponibilitat immediata)
El fonoll és una planta silvestre molt present arreu, però força absent a les cuines, i, tanmateix, el seu potencial com a aliment és enorme. El fonoll és una planta de la qual se’n pot treure molt de profit: ens aporta, sobretot, aroma, sabor, aliment i medicina. Se n’aprofita tot: les tiges, pecíols, fulles, flors i fruits, cada part en el seu moment de l’any i per a diferents finalitats.
Cal conèixer-lo millor i amb aquest llibre pretenem divulgar, sobretot, les múltiples possibilitats de consum del fonoll silvestre, lligades a les fases de creixement de la planta. Els seus nutrients i les seves propietats medicinals són un bon motiu per addicionar-lo a la dieta.
A més del fonoll silvestre parlem del fonoll cultivat o fonoll dolç, una subespècie derivada de la varietat silvestre que podem comprar en el mercat. També del fonoll marí, una planta del litoral marítim, que mereix un capítol a part per la seva importància i singularitat i perquè forma part de la cultura gastronòmica catalana i balear.
Subtítol | Propietats, cuina i remeis |
---|---|
Autors | Elisenda Carballido i Montserrat Enrich |
Editorial | Farell Edicions |
Idioma | Català |
ISBN | 9788417116668 |
Número de pàgines | 128 pàgines |
Any de la primera edició | 2022 |
Pes | 0,285 kg |
---|---|
Dimensions | 21 × 15 × 1 cm |
També et recomanem...
-
La farigola
Propietats, receptes i tradició
Elisenda Carballido i Montserrat Enrich
Llibre nou 19,00€ -
Les ortigues
Remeis, cuina, usos i tradició
Elisenda Carballido i Montserrat Enrich
Llibre nou 19,00€