La cuina catalana
13 de març de 2021
Danses tradicionals del Berguedà
13 de març de 2021
Mostrar tots

El gran llibre de la cuina de les àvies

30,00

Disponibilitat immediata

Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys de recerca. No solament és el manual més complet que hi ha al mercat, sinó també l?únic que comprèn tots els ingredients,
totes les receptes, tots els territoris i comarques, totes les tècniques i com tractar, tallar, coure i conèixer els diversos productes. Totes les receptes estan explicades pas a pas, de forma planera i comprensible, de tal manera que fins i tot el cuiner o cuinera més inexpert, el més novell, aconseguirà tenir èxit tant amb les receptes més senzilles i de diari com amb aquelles amb què volem quedar bé amb els familiars, amics o convidats.

AutorJaume Fàbrega
Editorial RBA edicions
Idioma Català
ISBN 9788482647340
Número de pàgines 810 pàgines
Pes 1.665 kg
Dimensions 26.50 × 18 × 5.50 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.