Mostrar tots

El guardià de l’estany negre

Miquel Sánchez 40 anys al refugi Ventosa i Calvell

Rosa M. Bosch Capdevila

Llibre nou

16,90

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788413561769 Categories: , , Etiquetes:
Miquel Sánchez és un dels guardes més veterans del Pirineu, si no el que més. Quaranta anys després de la seva arribada al Ventosa i Calvell, la talaia de l’estany Negre, manté la il·lusió intacta per seguir guardant aquest refugi del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, en la ruta de la popular travessa Carros de Foc.

Aquest alpinista, que va formar part de les primeres expedicions catalanes a l’Everest, és testimoni de la constant transformació de la muntanya. Ara, amb la companyia de Belén Ortiz, la coguarda des de fa més de dues dècades, rep cada setmana de la temporada alta centenars d’excursionistes, i sent nostàlgia dels començaments, quan viure aïllat amb vistes al massís del Besiberri era una estimulant aventura. A la dècada dels vuitanta amb prou feines hi pujava ningú, i això donava via lliure al Miquel per sortir cada dia a obrir vies d’escalada en parets verges i, a l’hivern, esquiar per racons desconeguts per a la majoria dels mortals.

Subtítol Miquel Sánchez 40 anys al refugi Ventosa i Calvell
Autor Rosa M. Bosch Capdevila
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788413561769
Pes 0,270 kg
Dimensions 23 × 15,50 × 0,50 cm
El guardià de l’estany negre
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat