Mostrar tots

El llibre de les plantes silvestres comestibles 1

Varis autors

Llibre nou

12,00

En estoc

SKU: 9788418530012 Categories: , , , Etiquetes:

Primer volum de la col·lecció Els llibres de les plantes silvestres comestibles, elaborada i auto editada pel Col·lectiu Eixarcolant.

All rosa, Blet negre, Api cavallard, Blet blanc, Enciam de tronc, Ravenissa, Rúcula silvestre, Fonoll, Bàbol, Malva, Escombrera, Rosella, Corn de cèrvol, Plantatge, Verdolaga, Creixen, Esbarzer, Romaza, Pimpinella, Colitx, Lletsó i Ortiga.

Es tracta d’una col·lecció que tindrà 10 volums, que té per objectiu aportar, d’una manera accessible i visual, però amb el màxim rigor científic, informació sobre com podem identificar, recollir, cultivar i incorporar a la nostra dieta, amb seguretat i garantia d’èxit, les espècies silvestres comestibles que trobem arreu del principat.

Cadascun dels volums inclourà 22 espècies, de tal manera que en conjunt la col·lecció posarà a l’abast dels lectors informació de 220 espècies silvestres comestibles, esdevenint així una obra exhaustiva i de referència per poder conèixer i utilitzar els recursos que ens ofereix l’entorn.

espai31

Autor Varis autors
Il·lustrador/a o fotògraf Varis
Editorial Col·lectiu Eixarcolant
Idioma Català
ISBN 9788418530012
Número de pàgines 99 pàgines
Número de col·lecció 1
Any de la primera edició 2020
Pes 0,360 kg
Dimensions 24 × 17 × 1 cm
El llibre de les plantes silvestres comestibles 1
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat