Mostrar tots

El llibre del bacallà

Fina Comas

16,00

Disponibilitat immediata

SKU: 9788412430646 Categories: , ,

El bacallà és un dels peixos més apreciats de la nostra cuina tradicional i és un dels ingredients imprescindibles de la gastronomia contemporània. Des de fa segles es pesca a les aigües fredes del nord d’Europa i des d’allà, modificat amb la sal arribada del sud, es transporta arreu. Gràcies a la seva capacitat de conservar-se es menjava bacallà a les comarques interiors del país. El bacallà també ha estat un dels grans protagonistes de la Quaresma, quan era un producte econòmic que substituïa la carn, i arribava a totes les cuines.
A El llibre del bacallà, la Fina Comas hi ha posat anys de coneixement difosos des del seu blog CuinaCinc. Hi trobareu la història de la pesca i del consum d’aquest peix tan nostre, les tradicions que protagonitza, el que en diuen els professionals que el comercialitzen, les diferents maneres de tallar-lo i les millors receptes, de casa i de fora, explicades pas a pas.

AutorFina Comas
Editorial Edicions Sidillà
Idioma català
ISBN 9788412430646
Nom de la col·lecció QuèViures
Número de col·lecció 7
Pes 0,400 kg
Dimensions 16 × 16 × 2 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.