Dolces tradicions
5 de maig de 2021
El llibre dels embotits
5 de maig de 2021
Mostrar tots

El llibre del recuit

16,00

Disponibilitat immediata

Aquest és el primer llibre que s’ha escrit mai sobre el recuit. Fa només un parell de generacions, moltes pageses el feien a partir de la llet, sobretot d’ovella, i avui el continuen fent alguns artesans. Volgudament o no, al recuit se l’ha confós amb el mató, amb la quallada o amb el brossat… Però és una altra cosa. Per a Josep Pla, el recuit és “de totes les formes de llet quallada que apareixen en el mercat, el de més qualitat” i “no té possible rival”.
Jordi Bonet-Coll ha sabut crear al voltant del recuit una veritable biografia intensa i apassionada, fresca i intel·ligent, que dóna veu a les persones que en feien i a tot un món que girava entorn de la seva elaboració i venda. Pel camí, també ha recuperat les paraules i les receptes, una forma ancestral i popular de transformar la llet en una menja exquisida. De la seva mà visitarem pastors, ovelles i recuiteres i acabarem, segur, volent ficar-hi cullerada.
AutorJordi Bonet Coll
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788493874384
Número de pàgines 182 pàgines
Pes 0.260 kg
Dimensions 16.50 × 16 × 1 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.