Mostrar tots

El llibre del recuit

Vidai miracles d'un llevant de taula

Jordi Bonet Coll

Llibre nou

16,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788493874384 Categories: , ,
Aquest és el primer llibre que s’ha escrit mai sobre el recuit. Fa només un parell de generacions, moltes pageses el feien a partir de la llet, sobretot d’ovella, i avui el continuen fent alguns artesans. Volgudament o no, al recuit se l’ha confós amb el mató, amb la quallada o amb el brossat… Però és una altra cosa. Per a Josep Pla, el recuit és “de totes les formes de llet quallada que apareixen en el mercat, el de més qualitat” i “no té possible rival”.
Jordi Bonet-Coll ha sabut crear al voltant del recuit una veritable biografia intensa i apassionada, fresca i intel·ligent, que dóna veu a les persones que en feien i a tot un món que girava entorn de la seva elaboració i venda. Pel camí, també ha recuperat les paraules i les receptes, una forma ancestral i popular de transformar la llet en una menja exquisida. De la seva mà visitarem pastors, ovelles i recuiteres i acabarem, segur, volent ficar-hi cullerada.
Subtítol Vidai miracles d'un llevant de taula
Autor Jordi Bonet Coll
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788493874384
Número de pàgines 182 pàgines
Pes 0,260 kg
Dimensions 16,50 × 16 × 1 cm
El llibre del recuit
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat