Mostrar tots

El llibre dels embotits

Gerard Buxeda

Llibre nou

15,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788494256486 Categories: , ,
Catalunya és terra d’embotits. La majoria els elaborem amb carn de porc, tot i que també en fem de senglar o de xai. Tradicionalment la matança del porc constituïa la festa més important que se celebrava als masos.
Elaboradors reconeguts d’embotits tradicionals ens expliquen tots els secrets de l’elaboració del fuet i de la llonganissa de Vic, de la llonganissa de la Cerdanya, del xolís del Pallars i del paltruc de l’Empordà. Hi trobareu, però moltes altres receptes, des dels embotits més coneguts com la baldana o el botifarró, passant per les diferents varietats de botifarra com ara la catalana, la de llengua, la d’ou, la de perol, els bulls o bisbes, fins a la sobrassada, la somalla, el pa de fetge, el paté, la baiona, el pernil o la girella i alguns que són a punt de perdre’s, com el sac d’ossos o els gossets.
Totes les receptes explicades pas a pas per poder elaborar a casa els millors embotits de la nostra tradició.

Amb 38 receptes d’embotit explicades pas a pas per fer a casa.

Autor Gerard Buxeda
Il·lustrador/a o fotògraf Judit Pujadó
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788494256486
Número de pàgines 224 pàgines
Nom de la col·lecció QuèViures
Número de col·lecció 2
Pes 0,400 kg
Dimensions 16 × 16 × 1 cm

També et recomanem...

El llibre dels embotits
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat