El llibre del recuit
5 de maig de 2021
Les plantes de l’avi
6 de maig de 2021
Mostrar tots

El llibre dels embotits

15,00

Disponibilitat immediata

Catalunya és terra d’embotits. La majoria els elaborem amb carn de porc, tot i que també en fem de senglar o de xai. Tradicionalment la matança del porc constituïa la festa més important que se celebrava als masos.
Elaboradors reconeguts d’embotits tradicionals ens expliquen tots els secrets de l’elaboració del fuet i de la llonganissa de Vic, de la llonganissa de la Cerdanya, del xolís del Pallars i del paltruc de l’Empordà. Hi trobareu, però moltes altres receptes, des dels embotits més coneguts com la baldana o el botifarró, passant per les diferents varietats de botifarra com ara la catalana, la de llengua, la d’ou, la de perol, els bulls o bisbes, fins a la sobrassada, la somalla, el pa de fetge, el paté, la baiona, el pernil o la girella i alguns que són a punt de perdre’s, com el sac d’ossos o els gossets.
Totes les receptes explicades pas a pas per poder elaborar a casa els millors embotits de la nostra tradició.

Amb 38 receptes d’embotit explicades pas a pas per fer a casa.

AutorGerard Buxeda
Il·lustrador/a o fotògrafJudit Pujadó
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788494256486
Número de pàgines 224 pàgines
Nom de la col·lecció QuèViures
Número de col·lecció 2
Pes 0.400 kg
Dimensions 16 × 16 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.