Catalunya és terra d’embotits. La majoria els elaborem amb carn de porc, tot i que també en fem de senglar o de xai. Tradicionalment la matança del porc constituïa la festa més important que se celebrava als masos.
Elaboradors reconeguts d’embotits tradicionals ens expliquen tots els secrets de l’elaboració del fuet i de la llonganissa de Vic, de la llonganissa de la Cerdanya, del xolís del Pallars i del paltruc de l’Empordà. Hi trobareu, però moltes altres receptes, des dels embotits més coneguts com la baldana o el botifarró, passant per les diferents varietats de botifarra com ara la catalana, la de llengua, la d’ou, la de perol, els bulls o bisbes, fins a la sobrassada, la somalla, el pa de fetge, el paté, la baiona, el pernil o la girella i alguns que són a punt de perdre’s, com el sac d’ossos o els gossets.
Totes les receptes explicades pas a pas per poder elaborar a casa els millors embotits de la nostra tradició.
Amb 38 receptes d’embotit explicades pas a pas per fer a casa.
Autor | Gerard Buxeda |
---|---|
Il·lustrador/a o fotògraf | Judit Pujadó |
Editorial | Edicions Sidillà |
Idioma | Català |
ISBN | 9788494256486 |
Número de pàgines | 224 pàgines |
Nom de la col·lecció | QuèViures |
Número de col·lecció | 2 |
Pes | 0,400 kg |
---|---|
Dimensions | 16 × 16 × 1 cm |