Mostrar tots

El llibre dels formatges

Marta Roger

Llibre nou

18,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788412430660 Categories: , , Etiquetes:

La Marta Roger fa anys que es dedica a fer formatges. El 2006 va fundar la Païssa amb l’objectiu de comercialitzar els productes de la granja familiar Can Roger, a Cardedeu. Al 2012 hi van començar a fer tallers per aprendre a fer formatges i no són pocs els que, després d’aquells cursos, ja han muntat la seva pròpia formatgeria artesana. Amb El llibre dels formatges podrem aprendre’n a fer a casa.
Pas a pas, seguint els seus consells, aprendreu a fer nou formatges frescos i derivats làctics, sis formatges per madurar i dos pastissos de formatge d’aprofitament, un de dolç i un de salat. Fer receptes de formatge no és el mateix que fer receptes de cuina, perquè el resultat sempre dependrà de la llet que fem servir. Aquestes receptes s’han fet centenars de vegades, però cadascú de vosaltres pot donar als formatges un toc especial.

Autor Marta Roger
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788412430660
Número de pàgines 192 pàgines
Nom de la col·lecció QuèViures
Número de col·lecció 8
Any de la primera edició 2022
Pes 0,360 kg
Dimensions 16 × 16 × 2 cm
El llibre dels formatges
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat