Mostrar tots

El llibre dels vins

Patrick Gifreu

Llibre nou

18,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788412324051 Categories: , ,

Arnau de Vilanova (València ca 1240 – Gènova, 1311) va ser un dels grans metges de l’edat mitjana i un teòleg controvertit i perseguit. Entre la llarga llista d’obres científiques i mèdiques que va escriure, i a les quals deu la fama, se li atribueix El llibre dels vins que, com l’autor mateix diu, aplega una cinquantena de receptes per a elaborar vins medicinals: “N’enumero els ingredients, en dono les propietats i n’elogio les virtuts.” El va escriure en llatí (Liber de vinis o De vinis) i ara l’oferim per primera vegada traduït al català. L’obra, que ens parla del vi aliment i medecina, també ens acosta a les pràctiques de la medicina medieval.

Hi hem afegit una introducció i unes notes de gran interès, obra del traductor, Patrick Gifreu. A la introducció, hi podem llegir: “El tractat De vinis és un llibre tan mític com l’autor. El tema del vi obsedeix la tradició científica d’Occident, el record insatisfet del qual mena a la recerca d’un referent inaugural. I el va trobar en el personatge d’Arnau de Vilanova.”

Autor Patrick Gifreu
Editorial ViBop
Idioma Català
ISBN 9788412324051
Nom de la col·lecció Envinats
Número de col·lecció 17
Any de la primera edició 2022
Pes 0,155 kg
Dimensions 16 × 12 × 1 cm
El llibre dels vins
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat