Mostrar tots

El maresme històric

Llegendes

Ramon Coll Monteagudo

Llibre nou

16,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788492811700 Categories: , , Etiqueta:

Els relats recollits en aquest volum expliquen la història de la comarca segons la visió popular. Veurem com s’explica el naixement d’alguns dels pobles del Maresme i de les ermites més antigues. Els successos protagonitzats pels visigots, els francs o els àrabs. No hi falten relats sobre els castells, els reis, els nobles, els cavallers templers, el descobriment d’Amèrica, els atacs dels pirates nord-africans, la presència de la Inquisició, la Guerra de Successió o la Guerra del Francès, que va deixar a la comarca una forta petjada llegendària.

No hi manquen alguns costums i tradicions de la comarca, personatges i llocs pintorescos, ni tampoc l’explicació dels populars malnoms del Maresme.

En el present volum es recullen les llegendes històriques que complementen dels de tipus fantàstic, publicades en un volum anterior, núm. 29.

Subtítol Llegendes
Autor Ramon Coll Monteagudo
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788492811700
Número de pàgines 144 pàgines
Nom de la col·lecció Col·lecció Popular llegenddes
Número de col·lecció 32
Any de la primera edició 2015
Pes 0,225 kg
Dimensions 21,50 × 13,50 × 1 cm

També et recomanem...

El maresme històric
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat