Mostrar tots

El misteri de la mansió cremada

Varis autors

Llibre nou

12,50

Disponible com a reserva

SKU: 9788416394050 Categories: , , Etiquetes:

Les ruïnes de la gran mansió on van morir els seus pares… Els quaderns de la seva mare com a única pista… I l’únic cas que no ha pogut resoldre fins ara…

Prepara les teves habilitats de deducció per acompanyar a la jove detectiu més intrèpida!

L’Anna Dédalus ha seguit l’ofici dels seus pares, en Dídac i la Queta, i amb només setze anys ja és una detectiu professional de cap a peus. Ha resolt casos complicats que tenien a la policia ben despistada, però mai ha pogut resoldre el cas més important de tots: la mort dels seus pares a l’incendi de la casa dels Mulligan.

Un dia, mentre inspecciona les ruïnes de la mansió per enèsima vegada, l’Anna descobreix una pista que havia quedat oculta: un dels últims quaderns on la seva mare va consignar en format còmic el cas que estava investigant amb en Dídac quan es va produir l’incendi.

T’atreveixes a desentrellar el misteri? Per sort, en Bloom, l’inseparable amic caní de l’Anna, i el seu oncle Eugene ens donaran un cop de mà.

La barreja entre còmic i narrativa d’aquest llibre el transformen en ideal per a iniciar-nos al món dels còmics i les novel·les gràfiques.

AutorVaris autors
Editorial Andana editorial
Idioma català
ISBN 9788416394050
Nom de la col·lecció Anna Dédelus detectiu
Número de col·lecció 1
Pes 0,295 kg
Dimensions 24 × 17 × 1 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.