Mostrar tots

El món secret del temps

Tristan Gooley

Llibre nou

19,50

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788412574722 Categories: , , Etiquetes:

El temps canvia mentre envoltem un arbre o quan tombem una cantonada. Hi ha un món secret del temps, un món on tots vivim, però que molt pocs veuen. Cada dia ens trobem desenes de petits senyals meteorològics que revelen què fa el temps al nostre voltant i què està a punt de passar. Les pistes són fàcils de detectar quan saps com fer-ho, però romanen invisibles per a la majoria de la gent.

A El món secret del temps descobriràs les regles senzilles que expliquen els senyals meteorològics i aprendràs habilitats insòlites que milloren cada minut que passes a l’aire lliure o quan ets en una ciutat, en una platja o en un paratge més agrest.  Tristan Gooley sap descodificar els fenòmens i els senyals que cal buscar. Com ell diu: «Vull que conegueu aquests senyals com jo els
conec, com personatges. Estudiant-ne els costums i comportaments, els senyals cobren vida i se’n revela el significat. D’aquí neix la capacitat de llegir el que està passant i el que està a punt de passar».
Aquesta és la guia definitiva per explorar un món desconegut, que s’amaga davant dels nostres ulls.
Autor Tristan Gooley
Il·lustrador/a o fotògraf David Granato
Traductor/a Marià Pitarque
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788412574722
Número de pàgines 370 pàgines
Nom de la col·lecció Busca-raons
Número de col·lecció 14
Any de la primera edició 2023
Pes 0,620 kg
Dimensions 21 × 15 × 2,50 cm
El món secret del temps
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat