Mostrar tots

El Montseny rutes en cotxe i a peu

Rutes en cotxe i a peu

Oscar Farrerons Vidal

Llibre nou

19,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417116217 Categories: , , Etiqueta:

El llibre “El Montseny. Rutes en cotxe i a peu” conté 17 itineraris per conèixer la història i el paisatge d’aquestes terres del Montseny que configuren l’actual Parc Natural Reserva de la Biosfera. Un passat comú uneix aquests trenta municipis que arrenca amb la romanització i es consolida amb l’expansió dels comtats als segles IX i X.

Us convidem a gaudir de tota aquesta riquesa: de les restes arqueològiques que testimonien la presència humana des de fa milers d’anys; de la naturalesa prodigiosa que ens mostra esvorancs, baumes, boscos i prats de gran bellesa, arbres històrics i fonts prodigioses; de castells i torres de guaita, molins, monuments consagrats i petits espais desconeguts; de vastes panoràmiques i grandiloqüents afraus; de valls humides i sots feréstecs; de llegendes de llops i cavallers; d’ermites romàniques harmonitzades amb el paisatge i de grans monestirs cistercencs… Dediqueu temps a fer les rutes, obriu força els ulls, la ment i el cor.

espai31

Subtítol Rutes en cotxe i a peu
Autor Oscar Farrerons Vidal
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788417116217
Número de pàgines 112 pàgines
Nom de la col·lecció Llibres de muntanya
Número de col·lecció 57
Any de la primera edició 2020
Pes 0,265 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

El Montseny rutes en cotxe i a peu
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat