Mostrar tots

El Montseny 51 passejades per descobrir

51 passejades per descobrir

Oscar Farrerons Vidal i Lluís Pagespetit Blancafort

Llibre nou

19,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788492811762 Categories: , , Etiqueta:

El Montseny és un conjunt muntanyós de perfil altiu enlairat entre les planes del Vallès, Osona i la Selva, visible des de gran part de Catalunya; un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus central a Catalunya. La seva biodiversitat i l’activitat de l’home al llarg dels temps ha inspirat artistes, poetes, científics… i en general tothom que el visita.

Amb aquest llibre els autors us proposem una selecció de més de 50 indrets emblemàtics del Montseny, amb itineraris a vegades poc coneguts, que esperem que us agradin i us permetin d’incrementar el coneixement d’aquesta muntanya meravellosa, amb llocs d’interès natural, d’història i llegendes, d’arquitectura, muntanyisme…

Assaboriu les passejades que us hem preparat recordant que esteu a un parc, respecteu les activitats agrícoles i ramaderes, el paisatge natural i cultural, i sobretot, gaudiu molt aquest immens patrimoni que és el Montseny.

espai31

Subtítol 51 passejades per descobrir
Autors Oscar Farrerons Vidal i Lluís Pagespetit Blancafort
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788492811762
Número de pàgines 128 pàgines
Nom de la col·lecció Llibres de muntanya
Número de col·lecció 44
Any de la primera edició 2016
Pes 0,300 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

El Montseny 51 passejades per descobrir
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat