Mostrar tots

El nostre refranyer

Provervis, dites i locucions

Cristòfor Martí i Adell

Llibre nou

25,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788496014855 Categories: , , Etiquetes:

Ser de quan Judes era fadrí i sa mare festejava. Veges si talla: ganivet de fusta, esmolat amb palla. Li pegà en la figa i era el mascle…Però no sempre som ni tan bròfecs ni tan destarifats; també diem:No deixes senda vella per novella, perquè, segons pareix, cal Anar a la marxeta i no Pedre el cul darrere de novetats, que La Seu no es féu en un dia; i De moliner canviaràs, de lladre no escaparàs.

Les parèmies: els refranys, les dites, les expresions, aquest recurs tan habitual i eficaç per a il·lustrar una idea i dotar el discurs de vigor, constitueixen un legat multisecular que es troba a punt de desaparèixer. Però que no manca de funcionalitat i vigència.

Els quinze apartats en que es divideix aquest recull, junt a les notes i les pròpies parèmies ens ofereixen les idees sobre les qüestions importants de la vida i la cultura d‘un poble clarament diferenciat.

Subtítol Provervis, dites i locucions
Autor Cristòfor Martí i Adell
Editorial L'Eixam Edicions
Idioma Català
ISBN 9788496014855
Pes 0,590 kg
Dimensions 22 × 14 × 2,50 cm
El nostre refranyer
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat