Mostrar tots

El pantà maleït

Les morts de Susqueda

Tura Soler

Llibre nou

19,90

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788418226212 Categories: , , Etiquetes:

Llibre recomanat per Espai31.

L’assassinat el 2017 d’una parella de joves al pantà de Susqueda continua sense resoldre, amb l’únic sospitós en llibertat i amb molts interrogants oberts

El doble crim de Susqueda continua essent un misteri. No s’ha trobat l’arma homicida, es desconeix el mòbil del crim i no està clar on va ser exactament l’escena dels assassinats.

Un pescador del pantà va ser arrestat i empresonat pel jutjat però va ser alliberat després de 303 dies perquè els indicis que l’incriminaven eren massa febles. El sospitós està en llibertat i els interrogants perduren: on era el cotxe de les víctimes abans que algú el llencés al fons del pantà? Com va arribar el seu caiac a l’altre costat de pantà? D’on venien els trets que van sentir alguns testimonis? On han anat a parar els mòbils de les dues víctimes? Qui més hi havia aquell dia al pantà?

El cas té com a rerefons Susqueda, un pantà maleït i envoltat de misteri on han confluït successos, accidents, tragèdies i crims al llarg del temps.

espai31

Subtítol Les morts de Susqueda
Autor Tura Soler
Editorial Editorial La Campana
Idioma Català
ISBN 9788418226212
Número de pàgines 64 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 0,450 kg
Dimensions 23 × 15 × 2,50 cm
El pantà maleït
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat