Mostrar tots

El pas del temps

Llibre nou

12,00

En estoc (disponibilitat immediata)

Ruta per despertar camins i sentits

Mapa-Guia Excursionista
Escala 1:60.000

Avui en dia, temps de modes, es parla molt de les travesses circulars, així com la famosa “Carros de foc” al Parc Nacional, “Els cavalls de vent” a l’Cadí Moixeró, la no tanc coneguda però no menys espectacular “Les portes del cel “, al parc Natural de l’Alt Pirineu, ressonen per les nostres caps dia a dia … Us presentem” El pas del Temps “, una travessia a la manera antiga, és a dir amb un punt de partida diferent que el final .

“El Pas del Temps” dóna nom a la ruta que ens porta per pobles de muntanya de les comarques del Pallars Sobirà i Jussà, de nord a sud o al reves … Tu tries!

Segueix el riu Noguera Pallaresa i ens transporta sense presses i de vegades subtilment a l’agricultura, a la saviesa de la natura, la senzillesa dels llocs, la història …

Un descobriment des de l’Alt Pirineu fins al pre Pirineu passant pels antics camins transitats en un passat de rucs i comerciants, de veïns i veïnes de festa major en festa major … De les valls glacials i zones d’alta muntanya en els prats de pastures més dòcils del Pallars Sobirà.

Un descobriment de la història i la terra lligat a la tranquil · litat de caminar, de gaudir del temps lliure com a lliures …

El pas del temps
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat