Mostrar tots

El passerell del Berguedà

Meritxell Pubill Otalora i Joan peralba Coma

Llibre nou

16,00

En estoc

El conte està adaptat a la Llengua de Signes Catalana i a la Lengua de Signos Española.
La música té un paper propi i singular. Esdevé un personatge més del conte.


“El passerell del Berguedà” explica el procés de creixement que viu en Pepito, un petit passerell, fins a aconseguir fer realitat el seu somni de compondre una melodia, sobreposant-se a les burles d’aquells que no el comprenen i al menyspreu i discriminació d’altres passerells per raó d’origen, gràcies al suport d’un voltor, en Guillem, que l’ajuda a creure en ell mateix i en la seva capacitat per fer allò que vulgui.
El conte vol transmetre dos valors. D’una banda, la superació personal, la capacitat que els humans, igual que en Pepito, tenim per suportar la solitud arran de la incomprensió dels nostres iguals. I, de l’altra, com superar aquesta situació gràcies a l’ajut d’altres, d’aquells que ens fan adonar dels nostres valors i capacitats. Parlem de la resiliència i del poder de l’amistat.

espai31

Autors Meritxell Pubill Otalora i Joan peralba Coma
Il·lustrador/a o fotògraf Cristina Abigail
Idioma Català
ISBN 9788412476880
Any de la primera edició 2022
Pes 0,250 kg
Dimensions 24,50 × 17,50 × 0,50 cm
El passerell del Berguedà
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat