Mostrar tots

El petit llibre de la nit

Nathalie Choux

Llibre nou

8,95

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788490574829 Categories: , , Etiquetes:

Un llibre amb mecanismes de la nostra emblemàtica col·lecció El petit llibre de…

Amb aquest llibre interactiu per a nadons l’infant descobrirà el fascinant món de la nit a través de tel fanal o tancar les cortines gràcies a cinc mecanismes aptes per a mans petites, perfectes per desenvolupar la psicomotricitat fina.

Les acolorides il·lustracions sobre fons blanc mostren escenes quotidianes perquè els infants comencin a identificar accions, objectes, animals i les seves característiques –l’estel fugaç, els animals de la nit, el fanal, que il·lumina els carrers quan és fosc i les cortines, que tanquem fins que és de da. Un llibre ideal per aprendre vocabulari i acompanyar la rutina d’anar a dormir amb animacions que comencen des de la coberta, en format de cartró resistent de manera que el puguin utilitzar autònomament una vegada i una altra.

Un llibre recomanat a partir de 6 mesos.

Autor Nathalie Choux
Editorial Estrella Polar
Idioma Català
ISBN 9788490574829
Número de pàgines 12 pàgines
Pes 0,320 kg
Dimensions 17 × 17 × 2 cm
El petit llibre de la nit
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat