Les receptes del calendari pastisser
24 de febrer de 2021
Arrossos
24 de febrer de 2021
Mostrar tots

El rebost

14,90

Disponibilitat immediata

Categories: , , Etiquetes: ,

El rebost és el primer llibre en català dedicat exclusivament a l’art de la conservació dels aliments. Després d’uns capítols d’entrada on se n’explica la història, els diferents procediments i tot allò que cal saber per a preparar correctament una conserva, el llibre es divideix en vuit grans apartats: les hortalisses, la fruita, les olives, els bolets, els derivats del porc, el peix, els formatges i els licors. La cura per aconseguir un llenguatge intel·ligible per tothom, la claredat de les explicacions tècniques, l’anecdotari, els suggeriments, els comentaris preliminars a cada un dels elements a conservar, fan d’aquest receptari —recollit la majoria de vegades de viva veu— un llibre de lectura agradable i un manual extraordinàriament útil per als no iniciats. «La conservació dels aliments —diu Edmon Vallès en el seu pròleg— és una d’aquelles activitats, a la vegada modesta i transcendent, que valen per la unitat immediata i també per a la nostra pròpia educació… Una de les innumerables coses belles que ens ofereix, encara vives, el passat»

AutorDolors Llopart Puigpelaí
Editorial Cossetània
Idioma Català
ISBN 9788490342176
Número de pàgines 240 pàgines
Any de la primera edició 2014
Pes 0.295 kg
Dimensions 16.50 × 15.50 × 1.50 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.