Mostrar tots

El romaní

Propietats, remeis i cuina

Elisenda Carballido i Monserrat Enrich

Llibre nou

19,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417116361 Categories: , , Etiqueta:

El romaní és molt més que una planta medicinal o aromàtica.

A part de condimentar, el romaní és un potent antiinflamatori natural que podríem posar a la majoria de plats. De fet, en aquest llibre es proposen 22 receptes originals fetes amb romaní: en guisats, dolços, galetes o aperitius.

Sempre ha format part de la farmaciola tradicional, però actualment genera un interès creixent per les seves propietats antioxidants.

Aquesta obra també esmenta la seva notorietat al llarg de la història, doncs la trobem en cançons, poemes, obres de teatre, etc.

Realment, el romaní sorprèn per la seva versatilitat. Per això diuen que “el romaní té virtuts sense fi.”

espai31

Subtítol Propietats, remeis i cuina
Autors Elisenda Carballido i Monserrat Enrich
Editorial Farell Editors
Idioma Català
ISBN 9788417116361
Número de pàgines 152 pàgines
Nom de la col·lecció Bones Herbes
Número de col·lecció 3
Any de la primera edició 2021
Pes 0,330 kg
Dimensions 21 × 15 × 1 cm
El romaní
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat