Mostrar tots

El somni de la petita Efwa

Àngels Consuegra i M. Carmen Fortuño

Llibre nou

5,95

Esgotat

SKU: 9788489825666 Categories: , ,

A partir de 4 anys

 

Una visió positiva per afrontar una situació problemàtica.

Creiem en el conte com una obra d’art en si mateixa i, sobretot, com un element imprescindible per explicar el món als nens.

A més d’entretenir i potenciar la imaginació, els contes transmeten, mitjançant imatges, aspectes essencials de la vida, experiències, valors, qualitats morals i anímiques, i ajuden a que el nen pugui tenir un jo ben nodrit i ben assentat. Si van acompanyats de calor humà, bondat, bellesa i veritat per part de qui els narra, els contes actuaran com llavors que floriran quan sigui el moment i aportaran noves formes de comprensió a les situacions i vivències que se li presentin.

Aquest és un conte basat en la vida real d’una nena africana que es diu Efwa i que va ser recollida en un orfenat de Ghana. L’Efwa no pot parlar ni caminar a causa d’una paràlisi cerebral que pateix; però ella sempre somriu i està molt contenta.

 

Acompanyarem als nostres petits a conèixer a l’Efwa, com viu, com és el seu entorn i com són totes les petites coses que desperten la seva alegria.

espai31

Autors Àngels Consuegra i M. Carmen Fortuño
Editorial Ing Edicions
Idioma Català
ISBN 9788489825666
Pes 0,275 kg
Dimensions 22 × 24 × 0,5 cm
El somni de la petita Efwa
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat