Mostrar tots

El xai a taula

Receptes per quedar bé i fàcils de fer

Rosa March

16,00

Disponibilitat immediata

La carn de xai és la carn més tradicional a Catalunya des de l’antiguitat. És ideal per a trobades d’amics, familiars, sopars d’estiu i a l’hivern al voltant de la llar de foc. Això, ho sap bé Rosa March, autora del llibre, que es dedica a la cria i venda de bestiar oví.

Subtítol Receptes per quedar bé i fàcils de fer
AutorRosa March
Il·lustrador/a o fotògrafPilarin Bayés
Editorial Viena edicions
Idioma Català
ISBN 9788483309193
Número de pàgines 144 pàgines
Nom de la col·lecció Milfulls
Número de col·lecció 24
Any de la primera edició 2016
Pes 0.345 kg
Dimensions 26 × 16 × 1 cm

També et recomanem...

  • Cuina catalana

    Kazuko Sano, Narcís Clotet

    16,00

    Disponible en pocs dies

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.