El xai a taula
Receptes per quedar bé i fàcils de fer
Rosa March
16,00€
En estoc (disponibilitat immediata)
La carn de xai és la carn més tradicional a Catalunya des de l’antiguitat. És ideal per a trobades d’amics, familiars, sopars d’estiu i a l’hivern al voltant de la llar de foc. Això, ho sap bé Rosa March, autora del llibre, que es dedica a la cria i venda de bestiar oví.
Subtítol | Receptes per quedar bé i fàcils de fer |
---|---|
Autor | Rosa March |
Il·lustrador/a o fotògraf | Pilarin Bayés |
Editorial | Viena Edicions |
Idioma | Català |
ISBN | 9788483309193 |
Número de pàgines | 144 pàgines |
Nom de la col·lecció | Milfulls |
Número de col·lecció | 24 |
Any de la primera edició | 2016 |
Pes | 0,345 kg |
---|---|
Dimensions | 26 × 16 × 1 cm |