Mostrar tots

Elles també maten

Anna Maria Villaonga

Llibre nou

13,95

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788494106415 Categories: , , Etiquetes:

Elles també maten no és un exercici de literatura criminal femenina, que ja existeix i rutlla molt bé. Simplement és un recull de relats que demostra que les autores catalanes escriuen allò que els surt de l’ànima, però que si cal matar, matenTretze escriptores han compost un relat ben negre. Fora  manies i supersticions. El tretze és un bon número i entre totes han construït una antologia que enlluerna per la diversitat de les veus que la integren.

Elles també maten és un recull ric, heterogeni i farcit de registres amb la participació de Margarida Aritzeta, Teresa Solana, Carme Torras, Maria Carme Roca, Núria Cadenes, Esperança Camps, Empar Fernández, Susana Vallejo, Susana Hernández, Marta Banús, Laura Diaz-Roig, Mònica Batet i Anna Maria Villalonga.

Autor Anna Maria Villaonga
Editorial Llibres Del Delicte
Idioma Català
ISBN 9788494106415
Número de pàgines 210 pàgines
Any de la primera edició 2014
Pes 0,255 kg
Dimensions 19,50 × 13,50 × 2 cm

També et recomanem...

Elles també maten
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat