Mostrar tots

Els amfibis dels Països Catalans

Varis autors

Llibre nou

22,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788418096341 Categories: , , Etiqueta:

Una nova guia de camp dedicada a l’estudi dels amfibis, núm. 7 de la col·lecció Maluquer. Centrada únicament en els amfibis, ens ha permès aportar informació exhaustiva sobre les espècies que hi ha presents al nostre territori, amb una taxonomia actualitzada. Aquesta és la primera guia de camp exclusivament dedicada als amfibis que els tracta en l’àmbit territorial dels Països Catalans.

 

Pràcticament la totalitat de les fotografies que hi apareixen són inèdites i realitzades expressament per a aquesta obra. L’objectiu de la guia és, a més d’oferir una informació divulgativa, rigorosa i atractiva sobre el món dels amfibis, fomentar la sensibilització del gran públic envers la seva delicada conservació.

 

La guia té el format propi de les guies de camp de la nostra col·lecció Maluquer; conté una introducció amb informació sobre la seva biologia (naixement i fase d’ou, creixement i desenvolupament, alimentació, respiració, reproducció, etc), amb unes exhaustives claus visuals d’identificació de postes i larves. Hi trobem també informació sobre els diversos hàbitats, la forma correcta d’observació i les amenaces que pateixen (degradació de l’entorn, espècies invasores, malalties emergents, canvi climàtic, contaminació química, etc).

 

El llibre consta de 25 fitxes d’espècies autòctones i al·lòctones, il·lustrades amb diferents fotografies dels diversos estadis de la metamorfosi dels amfibis, útils per a l’observació i que ens ajudaran a la identificació. També hi trobarem un capítol sobre l’estudi dels amfibis als Països Catalans i els índexs alfabètics per nom científic i per nom en català de les espècies, per facilitar la consulta.

 

El text, clar i directe, i les fotografies precises permeten que la guia vagi dirigida a un ampli espectre de públic.

espai31

Autor Varis autors
Editorial Brau Edicions
Idioma Català
ISBN 9788418096341
Número de pàgines 192 pàgines
Any de la primera edició 2022
Pes 0,335 kg
Dimensions 20 × 12 × 2 cm
Els amfibis dels Països Catalans
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat