Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l’ajuda de bacteris, llevats i fongs, el procés de fermentació allarga la conservació dels aliments, en potencia el gust i els converteix en autèntiques joies per a la salut de la nostra microbiota.
En aquest manual, et proposem trenta receptes de fermentats, molt fàcils i variades, en les quals la màgia de la vida aconsegueix generar un microunivers fantàstic. Begudes referescants i saludables, formatges i iogurts vegetals fets amb llavors i fruita seca, verdures boníssimes i carregades de vitamines, pans de massa mare i farines saludables, postres delicioses a base de fruites i espècies…
Endinsa’t en el món dels fermentats i… que comenci la festa dels aliments vius!
Subtítol | Un regal per a l’organisme |
---|---|
Autor | Marta Vergés |
Il·lustrador/a o fotògraf | Maria À. Torres |
Editorial | Cossetània edicions |
Idioma | català |
ISBN | 9788490349830 |
Pes | 0,250 kg |
---|---|
Dimensions | 19 × 14 × 1 cm |