Mostrar tots

Els fermentats

Un regal per a l’organisme

Marta Vergés

Llibre nou

13,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788490349830 Categories: , ,

Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l’ajuda de bacteris, llevats i fongs, el procés de fermentació allarga la conservació dels aliments, en potencia el gust i els converteix en autèntiques joies per a la salut de la nostra microbiota.

En aquest manual, et proposem trenta receptes de fermentats, molt fàcils i variades, en les quals la màgia de la vida aconsegueix generar un microunivers fantàstic. Begudes referescants i saludables, formatges i iogurts vegetals fets amb llavors i fruita seca, verdures boníssimes i carregades de vitamines, pans de massa mare i farines saludables, postres delicioses a base de fruites i espècies…

Endinsa’t en el món dels fermentats i… que comenci la festa dels aliments vius!

espai31

Subtítol Un regal per a l’organisme
Autor Marta Vergés
Il·lustrador/a o fotògraf Maria À. Torres
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788490349830
Pes 0,250 kg
Dimensions 19 × 14 × 1 cm
Els fermentats
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat