Mostrar tots

Els fermentats

Un regal per a l’organisme

Marta Vergés

13,50

Disponible en pocs dies

SKU: 9788490349830 Categories: , ,

Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l’ajuda de bacteris, llevats i fongs, el procés de fermentació allarga la conservació dels aliments, en potencia el gust i els converteix en autèntiques joies per a la salut de la nostra microbiota.

En aquest manual, et proposem trenta receptes de fermentats, molt fàcils i variades, en les quals la màgia de la vida aconsegueix generar un microunivers fantàstic. Begudes referescants i saludables, formatges i iogurts vegetals fets amb llavors i fruita seca, verdures boníssimes i carregades de vitamines, pans de massa mare i farines saludables, postres delicioses a base de fruites i espècies…

Endinsa’t en el món dels fermentats i… que comenci la festa dels aliments vius!

Subtítol Un regal per a l’organisme
AutorMarta Vergés
Il·lustrador/a o fotògrafMaria À. Torres
Editorial Cossetània edicions
Idioma català
ISBN 9788490349830
Pes 0.250 kg
Dimensions 19 × 14 × 1 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.