Mostrar tots

Els pergamins de l’Alguer

Salvador vergés

Llibre nou

20,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788419474148 Categories: ,

Una novel·la històrica ambientada a l’Empordà del segle XIV en què la protagonista ha d’amagar que sap llegir i escriure per poder sobreviure.

Amb només tres anys, l’Ermessenda veu com la seva mare és brutalment arrossegada per un animal desbocat, justament quan intentava protegir-la a ella de la fúria de la bèstia. Filla d’un escrivent de Sant Pere de Rodes que fou cronista a la guerra de l’Alguer (1354), la noia aprèn a llegir i a escriure de ben petita, unes habilitats del tot extraordinàries entre les dones d’aquell temps, i que l’Ermessenda haurà d’amagar per poder sobreviure, especialment quan, en quedar-se òrfena també de pare, entri a treballar com a serventa en una masia d’un noble del comtat d’Empúries. Un cop allà, sota les ordres del baró de Vila-sacra, les terribles servituds a què s’haurà de sotmetre la determinaran a fugir cap a l’Alguer per començar de cap i de nou.

Aquesta insòlita història medieval ens transporta a l’època en què Pere el Cerimoniós va conquerir l’illa siciliana i la va repoblar amb catalans, i ens demostra que, molt sovint, ni el pas dels segles és capaç d’ocultar les misèries humanes.

AutorSalvador vergés
Editorial Viena Edicions
Idioma Català
ISBN 9788419474148
Número de pàgines 373 pàgines
Pes 0,560 kg
Dimensions 14,50 × 20,50 × 2,1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.