Mostrar tots

Els Pirineus de cap a cap , la transpirinenca

Marta Viladot Santaló

Llibre nou

18,90

En estoc (disponibilitat immediata)

Del paisatge agrest del cap de Creus a la verdor de la costa basca. Dels boscos d’alzines sureres de l’Empordà a l’espectacle de la fageda d’Irati. I, entremig, el món d’estanys d’un blau profund on s’emmirallen els cims més alts dels Pirineus.

La travessia Transpirinenca ens ofereix una aventura única. Vuit-cents quilòmetres de paisatges grandiosos a través del sender de gran recorregut GR 11, amb l’al·licient de complementar la ruta amb l’ascensió a l’Aneto, el Posets, el Mont Perdut i la Pica d’Estats.

Aquesta és la invitació que us fa la guia fotogràfica que teniu a les mans. Travessar una vall rere una altra per descobrir allò que només es pot trobar quan fem camí pas a pas. El silenci dels pobles perduts, la corredissa de marmotes fugisseres i la remor de l’aigua que baixa dels pics nevats. D’un mar a l’altre, fins que ens rebin els rajos de llum d’un nou far amb tots els Pirineus a la motxilla.

Autor Marta Viladot Santaló
Il·lustrador/a o fotògraf Daniel Calleja Cadierno
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788413562827
Número de pàgines 168 pàgines
Nom de la col·lecció Gamma
Número de col·lecció 2
Any de la primera edició 2023
Pes 0,390 kg
Dimensions 17 × 17 × 1,8 cm
Els Pirineus de cap a cap , la transpirinenca
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat