Mostrar tots

Els Pirineus indòmits

Una renaturalització sorprenent

Steve Cracknell

Llibre nou

26,00

En estoc (disponibilitat immediata)

El retorn dels superdepredadors podria ajudar a revifar la natura. Però els animals salvatges, com els llops i els óssos, són compatibles amb la ramaderia? La seva arribada destruirà les comunitats de muntanya? Incapaç de voler decidir sobre aquestes qüestions, Steve Cracknell puja a les aïllades pastures d’estiu dels Pirineus per parlar-ne amb els més afectats: els pastors. També es reuneix amb caçadors i ecologistes, i va a cercar óssos.
L’autor mostra com les actituds vers la natura estan lligades a percepcions culturals. Ningú no té el monopoli de la veritat. Steve Cracknell s’ha implicat de
valent en l’edició catalana d’Els Pirineus indòmits, incloent-hi el parer i les impressions de més persones vinculades als Pirineus catalans.

Subtítol Una renaturalització sorprenent
Autor Steve Cracknell
Traductor/a Marià Pitarque
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788412574791
Número de pàgines 352 pàgines
Nom de la col·lecció La Talaia
Número de col·lecció 22
Any de la primera edició 2023
Pes 0,500 kg
Dimensions 21 × 15 × 3 cm
Els Pirineus indòmits
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat