Mostrar tots

Els pobles perduts

30 indrets oblidats de Catalunya

Varis

Llibre nou

20,00

Esgotat

10 escriptors han recollit la memòria, les llegendes i els paisatges de 30 d’aquests pobles: Perellós, a la Catalunya    del Nord; Faió, Finestres i Iscles, a la Franja; el Camp de la Bota a Sant Adrià de Besòs; Fitor, Sant Cebrià dels Alls, Molinàs, Talaixà i Querós a Girona; Sallent, Valldarques i Puigcercós, al Pirineu; Santa Eugènia de Relat i Peguera a la Catalunya Central; Conill, Puimanyons, Rúbies, Solduga, Tragó i Blancafort de Noguera a Lleida; el Fonoll, Marmellar, la Mussara i Selmella a Tarragona i Corbera d’Ebre, Pinyeres i Algars a les terres de l’Ebre. També han anat a Barcelona, a l’antiga parròquia de Sant Genís dels Agudells, i a la Ciutat del Born que, a més de ser un lloc perdut, és un lloc que va perdre.

Els Pobles perduts cerca respostes i manté el record. Ofereix una guia humana sobre una gent que va haver d’aprendre a viure lluny d’on va néixer.
Subtítol 30 indrets oblidats de Catalunya
Autor Varis
Il·lustrador/a o fotògraf Llenas Llensa
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788493874308
Número de pàgines 308 pàgines
Nom de la col·lecció La Talaia
Número de col·lecció 2
Any de la primera edició 2012
Pes 0,425 kg
Dimensions 21 × 13 × 2 cm

També et recomanem...

Els pobles perduts
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat