Mostrar tots

Els secrets de la ratafia

Ingredients, elaboració i ratafies

Pep Escudero Rivas

Llibre nou

17,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417116286 Categories: , , , Etiquetes:

Aquest llibre és un referent, una guia detallada per a l’elaboració de la ratafia amateur. Ofereix alguns consells per a combinar sàviament les diferents herbes aromàtiques i les espècies, segons la seva aroma, color, textura, densitat, amargor i astringència. Ens detalla de manera molt didàctica les fórmules per a calcular la proporció de l’aigua, el sucre i el xarop.

Hi trobaràs tota la informació per fer una bona ratafia casolana: els ingredients –com la base alcohòlica, les herbes i les espècies, entre les quals no hi pot faltar la nou verda, el sucre i l’aigua–, i les acurades i rigoroses explicacions de les fases diferents de la seva elaboració on no hi falten els consells i trucs pràctics.

El llibre també tracta sobre l’origen i la tradició de la ratafia, així com de les primeres receptes documentades, algunes inèdites. També fa un acurat repàs de l’evolució del producte al llarg del temps i descriu, fent servir una detallada fitxa, la majoria de les ratafies comercials del mercat actual. Hi trobareu també un apartat dedicat com s’ha de fet el seu tast i un sobre el recull d’adreces d’utilitat ratafiaire, sense oblidar les preguntes i respostes freqüents (faqs), que hom ens podem fer sobre la ratafia, el licor que compta a casa nostra amb una llarga tradició popular, representatiu de la cultura i de la gastronomia catalana, reconeguda recentment com a Indicació Geogràfica Protegida (IGP) per la Unió Europea.

Subtítol Ingredients, elaboració i ratafies
Autor Pep Escudero Rivas
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788417116286
Número de pàgines 112 pàgines
Nom de la col·lecció Cultura popular
Número de col·lecció 16
Any de la primera edició 2020
Pes 0,260 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm
Els secrets de la ratafia
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat